la garriga instagram

El reto fotográfico de Ràdio Silenci en Instagram

L’emissora de la Garriga ha posat en marxa un concurs que pretén potenciar la presència del municipi en les xarxes socials a través de fotografies i temes relacionats amb el municipi en Instagram.

Ràdio Silenci, l’emissora municipal de la Garriga, va posar en marxa a finals d’aquest 2012 un campionat fotogràfic consistent en reptes quinzenals, de manera que cada quinze dies es proposa un tema per fotografiar a la Garriga i es demana als usuaris de la xarxa social que vulguin participar que etiquetin les imatges amb el nom del repte i citin la Garriga i Ràdio Silenci.

Per incentivar la participació, cada repte té el seu premi. Així, per exemple, cada mes es sortejarà entre els participants un àlbum en paper de les pròpies imatges d’Instagram. El primer repte estava relacionat amb la tardor a la Garriga, i el segon feia referència als jocs del municipi o accions que signifiquin jugar.

La tercera crida «Iger» (Instagrammer) fa referència al «Nadal a la Garriga», està en joc 2 ‘forfets’ per esquiar a La Molina i teniu temps fins al 7 de gener a les 12 de la nit.

Les bases del concurs es poden consultar al web de la ràdio (www.radiosilenci.cat) i el compte www.instagram.com / rsilenci, on també es poden veure les imatges enviades.

El director de l’emissora, Marc Querol, destaca que amb aquesta nova iniciativa es busca «promocionar més el municipi en aquesta xarxa social i en general, alhora que s’expliquen a través de fotografies l’activitat que hi ha a Ràdio Silenci». Les fotografies es poden veure en el compte de Instagram, de Facebook o al Tumblr de l’emissora.

No es tracta, però, de la primera iniciativa Instagrammer al Vallès. El Fraikin BM Granollers ja va impulsar el passat novembre la iniciativa «Retrata l’Orgull BMG», i els Xics de Granollers van organitzar el concurs#castellgrafic durant el passat Tardor.

Font: Grafix Gestió Informàtica