L’iPhone 5 tindrà una pantalla de més de 4 polzades

Fa poc temps que el nou iPad va sortir al mercat i, com amb tots els productes d’Apple, ja s’està creant un gran debat sobre la seva usabilitat, innovació i prestacions. Tot i que presenta alguns problemes com hem comentat en l’anterior article, la veritat és que gràcies a l’acollida que ha tingut el tablet, la propera posada en escena de l’iPhone 5 està generant grans expectatives.
Moltes persones pro-Apple de tot el món, estan avaluant les possibilitats sobre com serà el disseny i la configuració del futur iPhone. Sense cap comentari oficial per part de la companyia nord-americana s’ha estat especulant sobre les característiques del adulat dispositiu. No són més que rumors, però de tota manera val la pena comentar.

Sembla que la versió número 5 del terminal telefònic podria comptar amb una pantalla bastant més gran que la seva antecessora. Hi ha qui parla d’una mida que sobrepassa les 4 polzades encara que és ben sabut que Steve Jobs, cofundador d’Apple, sempre va ser reticent amb un canvi com aquest.

A més, una altra cosa que ja s’està donant per fet és la inclusió del sistema 4G/LTE tot i que a Europa les xarxes no són compatibles amb aquesta tecnologia pel que a gran part dels usuaris no els serviria de res. El sistema operatiu del iPhone5 seria, sense cap dubte, el iOS 5.1.

Encara que res se sabrà del cert fins al seu llançament, que podria ser després de l’estiu o fins i tot a la tardor i el producte es present de manera oficial, durant els propers mesos i setmanes molta més informació i especulacions sortiran a la llum. No obstant això caldrà esperar una mica per poder valorar els detalls triats per Apple per seguir estenent el seu llegat a la telefonia mòbil.