Fruits Sagarra i Origo, cobrim totes les necessitats d’una marca

Una bona estratègia de branding o d’imatge corporativa és clau per posicionar una empresa en la ment dels consumidors. Grafix t’ofereix un ampli ventall de solucions per ajudar-te a crear una imatge atractiva i a diferenciar-te de la resta. Fem que destaquis sense perdre la teva identitat!

Quins elements formen part del branding? T’ho expliquem a partir de la nostra feina amb Fruits Sagarra i Origo!

LOGOTIP. És la representació gràfica dels valors de la teva marca. En funció del teu negoci, dissenyem logotips personalitzats, diferents i que es recorden fàcilment.

IMATGE CORPORATIVA. La teva imatge corporativa no només es crea amb el logotip. Cal tenir una coherència visual en totes les comunicacions que realitzi la teva empresa, ja que totes poden convertir-se en una carta de presentació davant dels clients potencials.

Targetes de visita

Díptics 

Cartelleria

Rollups

Publicitat

Calendaris

Bosses reutilitzables

Etiquetes i packaging

AUDIOVISUAL. Una bona manera de marcar la diferència són les fotografies de producte i els vídeos corporatius, elements imprescindibles del màrqueting. Reportatges fotogràfics, vídeos corporatius, tutorials…

PRESÈNCIA DIGITAL. Mai es pot deixar de banda la imatge i la identitat digital d’una empresa. Les xarxes socials s’han convertit en un dels millors altaveus i una forma clau per conèixer i relacionar-te amb els clients.

DISSENY D’INTERIORS. Participes en una fira i necessites construir el teu estand? Grafix et pot ajudar amb idees creatives i innovadores! Així va quedar l’estand de Fruits Sagarra al Fòrum Gastronòmic de Barcelona: