Projecte nou?

Contacta'ns

He llegit, he entès i estic conforme amb la política de privacitat del web.

Noia Tablet

Les 10 millors apps per a nens

Les aplicacions per tablets o ipad estan en auge. Són molts els pares als qui els encanten tenir entretinguts als seus fills mentre esperen a la sala d’un pediatre o a la sobretaula d’un dinar familiar. I què millor que juguin mentre aprenen?


A l’actualitat, hi ha molta oferta d’apps educatives per a nens però saps quines són les millors? 

. 10 dedos: una app perquè els menors de 3 a 6 anys es familiaritzin amb les matemàtiques a través de les seves mans… 10 dedos (1,79 €) adapta el mètode tradicional de contar a la tablet. El nen ha de respondre a petits reptes posant els seus dits sobre la pantalla en funció de les xifres que apareguin. A més d’aprendre els nombres de l’1 al 10, també els relacionarà i fins i tot arribará a sumar. També inclou una part més lliure en la qual el petit es diverteix tocant la pantalla al seu aire.

L’aplicació està inspirada en el mètode pedagògic Montessori, ja que ajuda a aprendre conceptes abstractes mitjançant la manipulació d’objectes.

App para niños. 10 dedos

. El Buho Boo: joc per a preescolars amb el qual aprenent a identificar els sons de cada animal gràcies a les seves primeres interaccions amb una pantalla tàctil. Disponible per Android.

. Play with english: jocs amb els quals el teu petit podrà aprendre fins a 150 paraules en anglès mentre juga. Inclou fins a 46 desafiaments, entre sopes de lletres, exercicis de comprensió lectora o de vocabulari, proves de lògica, el típic “Qui és qui?” amb pistes, endevinalles o mots encreuats, entre uns altres. Els jocs es distribueixen en tres nivells de dificultat (el primer és gratuït i obrir els dues següents costa 2,69 euros). I els nens no estan sols en aquesta aventura, els acompanyen els personatges dibuixats per la il·lustradora barcelonina Màriam Ben-Arab.

Apps per nens. Play with english

. Fiete match: el clàssic format del memory en versió digital. Fiete Match (0,89 euros) és la versió per a nens a partir de quatre anys que fomenten capacitats com la memòria o la lògica mitjançant exercicis en els quals els petits han de relacionar dibuixos. El mariner Fiete és el personatge que acompanya als nois durant tot l’aprenentatge.
Es converteix en el seu contrincant en jocs que consisteixen en destapar parelles de diferents objectes i conceptes, com a animals marins, banderes nàutiques, vehicles, nombres o càlculs.

Apps per nens. Fiete Match


. Avokiddo Emotions:
l’aplicació que els ajudarà a identificar les emocions mitjançant les reaccions dels animals. Els nens han d’afegir als animals de l’app (una girafa, una zebra o una ovella) complements, escollint entre més de 100 accessoris, que causaran una reacció determinada en els personatges animats. Les expressions facials s’han pres d’exemples reals. D’aquesta forma, els nens aprenen a identificar les emocions i, per tant, a relacionar-se amb els altres.

Apps per nens. Avokiddo Emotions

. Toca Doctor: amb aquesta app el teu petit es convertirà en doctor per un dia. Examina i ajuda als pacients solucionant 21 divertits puzles i mini-jocs relacionats amb el cos humà mitjançant cuidats dibuixos i sorprenents animacions.

Apps per nens. Toca doctor

. iCuadernos by Rubio: els tradicionals Quaderns Rubio de paper ara en versió digital per tablet, amb un sistema intuïtiu i molt fàcil d’utilitzar. Els teus fills podran portar-lo on vulguin i fer els exercicis sense l’ajuda de ningú. D’aquesta forma els petits podran aprendre a fer operacions matemàtiques, pintar i contornejar o resoldre problemes d’una forma diferent d’aprendre i jugar al mateix temps. A més, crearan el seu propi perfil i podran guanyar medalles en completar els nivells de cada quadern. Es divertiran personalitzant-ho amb el color dels seus ulls, el pèl, la roba… i un munt d’extres.

Apps per nenes. icuadernos by Rubio

. Toontasti: escollida com una de les millors apps de 2011. Crea la teva pròpia història triant personatges, diàlegs, música, narració. Només disponible per Apple.

Apps per nens. Toon astic

. Art of glow: preciosa aplicació de dibuix amb efectes de resplendor i animacions configurables. Per Android i Apple. Una aplicació amb la qual els més petits gaudiran fent divertides i colorides creacions.

Apps per nens. Art of glow

. Monsters Band: Monsters Band són un grup d’aplicacions de jocs de taula dissenyats perquè els més petits de la casa juguin i desenvolupin les seves capacitats d’observació, associació, lògica i memòria.

Protagonitzada per uns simpàtics monstres, estan repletes de detalls gràfics i sonors que estimulen el pensament creatiu i la curiositat del nen. A més estan pensats perquè pares i nens es diverteixin i juguin junts.

Apps per nens. Monsters Band