Pc Movil Tablet

La importància del disseny web optimitzat a mòbil

El mòbil s’ha consolidat com el principal dispositiu d’accés a Internet. La irrupció del smartphone i el ritme de vida que portem, han provocat que, avui en dia, els usuaris prefereixin connectar-se a Internet a través de seu aparell mòbil que per l’ordinador. I és que, a l’actualitat, el número de cerques realitzades a través del mòbil és el mateix que les registrades a través de PC. S’espera que a finals d’aquest 2014, l’ús del dispositiu mòbil superi al de l’ordinador. Les prediccions de futur són clares en aquest aspecte. El consum de dades mòbils no pararà de créixer en els pròxims anys. Per a que et facis una idea, en un any, el seu ús ja s’ha duplicat i la seva evolució serà exponencial durant els pròxims 5 anys.

Tot i així, encara hi ha moltes empreses que no són conscients d’aquesta nova tendència i no tenen adaptada el seu web a mòbil. Comptar amb una pàgina web amb disseny responsive, adaptat a tots els dispositius: ordinador, tablet i mòbil, és imprescindible en els temps que corren. A la realitat però, només 1 de 4 empreses té una estratègia de marketing mòbil (segons dades de la consultoria eConsultancy). El 45% de les marques només tenen un web tradicional (en versió d’escriptori), mentre que només el 27% té una pàgina web adaptada a mòbil.

Si vols arribar als teus clients, has d’adaptar-te als seus hàbits de consum, i això passa per renovar i/o adaptar el teu web als dispositius mòbils. A Grafix, experts en serveis de disseny web, no volem que perdis cap client. És per això que tots els web que dissenyem són 100% responsive, maquetats per a que es puguin veure i consultar des de qualsevol aparell electrònic. Tan si ja tens un web fet, com si l’has de renovar o en fas un de nou, aposta pel disseny web responsive, aposta per Grafix!

Disseny web responsive

Demana’ns pressupost pel disseny i adaptació de la teva pàgina web sense compromís, trucant al 902 00 25 30 o enviant un correu electrònic a grafix@grafix.es. T’ajudem a fer del teu negoci, tot un èxit!