La darrera aventura del A.E. Ramassà a l’Àfrica

Grafix Gestió Informàtica, empresa líder en manteniment informàtic al Vallès Oriental, és el patrocinador oficial de l’aventura que ha emprès l’equip de Les Franqueses del Vallès Oriental  format per 39 persones, a Uganda, la “Perla d’Àfrica”.

El A.E. Ramassà, que competeix al grup 9 de la Quarta Catalana, ha tornat a viatjar a l’Àfrica  per jugar un partit amistós contra un dels millors equips del país, el Kampala Capital City FC – campió de la Lliga ugandesa el 2013 i el 2014 – , que es va disputar el passat dissabte, 23 d’abril, durant la Diada de Sant Jordi. Un partit especial on es va sentir la calor de l’afició de l’Estadi Nacional Nelson Mandela amb una capacitat per a 45.000 espectadors.

La solidaritat, l’esport i la cultura són els tres factors claus que marquen i defineixen la tercera aventura vallesana a l’Àfrica – recordem que al 2014 van viatjar a Etiòpia i al 2015 a la República de Benín -. Enguany el  A.E. Ramassà ha batut rècords i s’ha emportat  més de 700kg de material escolar, esportiu i sanitari de primera necessitat per entregar a una escola de nens orfes de Kankobe i a una escola de nens sords de Kayabwe.

A banda del material, l’equip català va obsequiar el Kampala Capital City FC amb unes medalles patrocinades per Grafix com a mostra d’agraïment.

medalla-grafix-kampala

La darrera aventura del A.E. Ramassà a l'Àfrica 1

El club franquesí va viure un altre moment molt especial després del partit, ja que van compartir taula amb en Victor Ochen, el primer ugandés i l’africà més jove que ha estat nominat al premi Nobel de la Pau.

En aquesta imatge podem veure a Victor Ochen lluint la samarreta del Ramassà al costat de Jordi Grivé, CEO de Grafix i entrenador del A.E.Ramassà i uns dels principals artífexs dels viatges solidaris de l’equip de futbol.

La darrera aventura del A.E. Ramassà a l'Àfrica 1

Finalment, cal fer una menció especial a totes les empreses que han posat el seu granet de sorra i han fet possible que aquest projecte tiri endavant i es materialitzi:

La darrera aventura del A.E. Ramassà a l'Àfrica 1

Si voleu seguir l’aventura del Ramassà a Uganda, estigueu ben atents als seus comptes oficials de Facebook i Twitter.