Presentació

Grafix presenta el portal de comerços de l’Associació de botiguers de Les Franqueses del Vallès

Grafix gestió informàtica ha presentat el portal web de l’Associació de Botiguers, Comercials i Professionals de Les Franqueses del Vallès. Els nostres programadors web estan al darrera del disseny i programació d’aquest directori, un vincle que uneix als consumidors amb el comerç de proximitat.

En el web www.lesfranqueses.net l’usuari hi trobarà un llistat de les botigues que hi ha a la vil·la, així com ofertes i promocions exclusives només actives per aquelles persones que consultin el portal.

El dijous es va presentar el nou web de l’ABCP Les Franqueses a l’Ajuntament. L’alcalde de la ciutat, l’Il·lm Sr. Francesc Colomé, amb la junta de Govern del consistori, i els membres de l’associació de botiguers del poble no es van voler perdre l’acte. Jordi Grivé, CEO de Grafix gestió informàtica, va ser l’encarregat de mostrar el directori, que va causar una gran satisfacció als presents.

VOTV va estar a l’acte de presentació del portal de l’ABCP de Les Franqueses i en fa la següent crònica:

Amb el directori de botigues de Les Franqueses del Vallès ja són 3 els portals de comerços amb el segell de Grafix. La Roca i l’Ametlla del Vallès també tenen un web exclusiu dedicat a fomentar el comerç de proximitat als seus pobles, una guia que potencia l’activitat econòmica del teu municipi. Si creus que el teu poble també hauria de tenir un directori de comerços, posa’t en contacte amb nosaltres, a través de 902 00 25 30 o grafix@grafix.es.