Grafix imparteix la nova edició de cursos d’iniciació a la informàtica de la Biblioteca de Les Franqueses

Un any més, la coordinadora de la gent gran de l’Ajuntament de Les Franqueses ens ha escollit per a impartir els cursos d’iniciació a la informàtica. Dins del programa Aules d’Internet, que organitza la Biblioteca Municipal de Les Franqueses, ensenyem als alumnes a familiaritzar-se amb els ordinadors i les noves tecnologies.

El nostre web developer, Jordi Baliellas, i l’administrador de sistemes, Lluís Guijarro, són els encarregats d’ensenyar a tots els que s’han inscrit a utilitzar l’ordinador i les nocions bàsiques d’ofimàtica (Word – Excel – Power Point).

Enguany, estem impartint classes a la Biblioteca Municipal de Les Franqueses, al Centre de Formació d’Adults de Bellavista, al Centre cultural de Marata, a Llerona, a l’Associació de Veïns Sant Mamet de Corró d’Amunt i a l’Associació Cívica i Cultural de Corró d’Avall.

A cada localitat, impartirem un total de 3 mòduls, presencials i amb una durada d’un mes. Els cursos són:

INICIACIÓ A LA INFORMÀTICA I (16 HORES)

Dimarts i dimecres de 10 a 12 h

26 i 27 de setembre i 3, 4, 10, 11, 17 i 18 d’octubre

 

INICIACIÓ A LA INFORMÀTICA II (16 HORES)

Dimarts i dimecres de 10 a 12 h

24, 25 i 31 d’octubre i 7, 8, 14, 15 i 21 de novembre

 

INICIACIÓ A LA INFORMÀTICA III (16 HORES)

Dimarts i dimecres de 10 a 12 h

22, 28 i 29 de novembre i 5, 12, 13, 19 i 20 de desembre

 

Un cop es finalitzin tots els cursos organitzats per Aules d’Internet es facilitarà un certificat a tots aquells participants que hagin assistit a un mínim del 80% de les classes.

A Grafix Gestió Informàtica estem molt orgullosos de col·laborar, una edició més, amb iniciatives que difonguin i promocionin l’ús de les noves tecnologies. El nostre objectiu és el d’oferir una formació dinàmica, àgil, de tu a tu, on la participació i la tutoria personalitzada permeten resoldre tots els dubtes dels participants.

Encara que ja hem començat el primer bloc, si esteu interessats en els cursos que encara no han començat (Iniciació a la informàtica II i III)  i us agradaria apuntar-vos-hi, us podeu acudir personalment a La Biblioteca de Les Franqueses, trucar al 93 840 43 88 o enviar un e-mail a biblioteca.lesfranqueses@lesfranqueses.cat.